U-11 Pige
Anno 2022 er det årgangene 2011 og 2012

 

Er man er 10-11 år, skal man gå på U11. De piger som er der  elsker at spille håndbold og lære noget nyt. De giver den gas til træningen og har det sjovt. Samtidig med at de også lære noget.

Når de tager afsted til stævner og kampe er det vigtigste for dem at have  det sjovt og hyggeligt.

Igennem sæsonen arbejder pigerne på, at de skal udvikle sig socialt og håndboldmæssigt.

Der er en god forældregruppe, der støtter og bakker pigerne op samt hjælper med forskellige opgaver, der opstår i løbet af sæsonen. Der opfordres til deltagelse i sociale arrangementer, at der heppes og ikke coaches fra sidelinjen – og der er en løbende dialog forældre og trænere imellem.

Træning
Det er vigtigt, at pigerne er klar til at gå i gang med at træne til tiden!
Dvs. når træningstiden begynder, så står man omklædt i hallen, man har fået noget af spise hjemmefra, der er vand i drikkedunken, smykkerne er fjernet eller tapet til, snørebåndene er bundet, håret er sat og man har tisset af. Man skal have lyst til at træne og hygge sig med sine holdkammerater. Er man uoplagt og har man ikke lyst til at træne, er det bedre at blive hjemme.

Pigerne træner i øjeblikket sammen med U11d, da vi ikke har så mange piger på holdet. Det fungere rigtig godt og de hygger sig. 

Hvis man ikke kan komme til træning, skal der meldes afbud. Helst i så god tid som muligt.

Når pigerne træner i Schneekloth og Stadionhallen – er der lukkede døre. Man er meget velkommen til at sidde i vores café område eller lave noget helt andet. I Tutten ( Schneekloth ) er der mulighed for at lave sig en kande kaffe hvis man ønsker det. Døren til hallen vil stå åben, hvis der ønskes tilskuere. Der vil oftest blive åbnet den sidste halve time. 

Nye spillere er altid velkomne!

Der er altid plads til både piger der har prøvet håndbold før og dem der aldrig har spillet før. Det eneste, der skal bruges er rene gummisko, shorts, T-shirt og en drikkedunk. Kontakt endelig én af trænerne, hvis der er spørgsmål – og mød gerne op fem minutter før træningens start, så vi lige kan hilse ordentligt på hinanden. Der tilbydes op til fire prøvetræninger før indmelding i klubben skal ske.

Træningstider og sted

Tirsdag

Kl. 16:30 – 18:30
Sted: Schneeklothhallen

 

Torsdag

Kl. 16:30-18:30
Sted: Stadionhal 1

 

Z

Alder: årgang 11-12

Pris: Kr. 600,- per halve år

Ulla Jochumsen

Ulla Jochumsen

Træner

Telefon: 53878711

 

Lisbet Wiid

Lisbet Wiid

Træner

Telefon: 28258082

Mail til Team U10 Piger

teamu10pige@brondbyhk.dk