Dame Senior 2

Vi træner 1 gange om ugen, hvor vi løber en lille (og meget overskuelig) tur, styrketræner og har håndbolden i hånden, uanset hvor mange, der er til træning. Vi har altid et smil på læben, der er plads til lidt grin, men vi går også til makronerne, og når dommeren fløjter op til kamp, så vil vi vinde.. Vi træner både teknik og taktik til hver træning, og så håber vi altid på at være nok til at spille til 2 mål. Vi har en træner, der styrer løjerne.

Vi er startet meget forsigtigt ud efter den længere pause, så hvis du ikke har spillet længe, så er det nu, at du skal støve løbe/håndboldskoene og drikkedunken af og møde op til træning kl. 18:00-20:00 i Schneekloth-hallen om onsdagen.

Hvis du leder efter et hold, hvor der også er plads til skole, arbejde og arbejde – så er det hos os.

Når sæsonen starter, spiller vi senior i serie 2.  Vi spiller kampe både på hverdagsaftener og om søndagen. Vi anstrenger os for at komme til alle turneringskampene, når de først er fastlagt. Det er jo sjovere for alle, når der også er udskiftere. Nye spillere er derfor meget velkomne – jo flere, jo bedre..

Hov – vi holder også bødekassefester, kom-sammen´er, og tager til stævner, hvis vi har mulighed for det. Vi er nemlig også ret gode på et dansegulv.

Træningstider og sted

Onsdag

Kl. 18:00 – 20:00
Sted: Schneeklothhallen

Z

Alder: +18år

Pris: Kr. 700,- per halve år

Mille Thomsen

Mille Thomsen

Træner

Mail: mille.thomsen@brondbyhk.dk
Mobil: 22574711

Lene Thomsen

Lene Thomsen

Træner

Mail: lene.thomsen@brondbyhk.dk
Mobil: 50544378

Emilie Blachfeldt

Emilie Blachfeldt

Træner

Mail: emilie.blackfeldt@brondbyhk.dk
Mobil: 22153385

Mail til Team Dame Senior 2

damesenior@brondbyhk.dk