Ungdom NYHEDER

Trille Trolle | for 3-4 årige d. 1. lørdag og 3. lørdag i hver måned (læs her)

Ungdom TURNERING

Alle hold deltager i DHF – Håndbold Region Øst (HRØ)

Det er naturligvis kun de hold der kan stille hold som deltager.

De helt unge spillere, spiller ikke turnering, men andre små stævner og træningskampe med venskabskluber.

Link til turneringen HRØ Turnering

Ungdom STÆVNER

Vi lægger stor vægt på, at vores ungdomshold kommer til stævner i løbet af året. Hvert år deltager vi i flere stævner, se mere under stævne-kalenderen. Hvor mange hold, der vil blive tilmeldt stævnerne, kommer an på tilmeldingen på de enkelte hold.

Ungdom HÅNDBOLDSKOLE

Håndboldskole

I Brøndby Håndboldklub har vi igennem flere år arrangeret håndboldskole for alle interesserede ungdomsspillere. Alle spillere uanset klub er velkomne. Vi afholder håndboldskole i den første uge af sommerferien for de store børn, årgang 06-07-08-09 og den sidste weekend inden skolen starter igen for de små årgang 10-11-12. Se tilmeldings-information på DHF´s hjemmeside.

Ungdom SPILLER

I Brøndby Håndboldklub har vi mange talentfulde unge spillere og ved hele tiden at uddanne vores ungdomstrænere, kan vi danne en fortsat god grobund for at udvikle talenter. Vi tager gerne imod spillere udefra til alle hold.

Talent Pris

Hver år til Årsfesten kåres Årets Talent i Brøndby Håndbold. Pokalen går i arv fra år til år, og det er vores ungdomstrænere, som udvælger vinderen.

Ungdom FORÆLDRE

Forældredialog

Hvis du som forældre har gode input, konstruktiv kritik eller hænder i overskud, så kontakt en fra vores bestyrelse. De er altid villige til at hjælpe jer videre, om det er til en hjælpende hånd i vores Café eller på Stadion. Har du lyst til at bidrage til arrangementer i klubben for ungdomsspillerne, så sig endelig til. Jo flere, vi er til at tage fat, desto sjovere bliver det. Dette gælder også, hvis du har mulighed for at sponsorere spilletøj, træningsdragter eller arrangementer. Vi har brug for forældre fra hvert hold til at hjælpe med enten at arrangere fællesspisning, afslutning for sæson eller sommerfest. Det kan også være noget helt andet. – interesseret?

Læs om ‘De 10 Forældreråd’ fra DHF og skab en bedre håndboldoplevelse for dig og dit barn.
2022.05.01 - 2022.10.08 Træningstider BHK