Håndboldskole 2022/2023

Brøndby HK arrangerer hver år Håndboldskole for årgang 10-12, samt Minihåndboldskole for de mindste, årgang 13-15. Det har vi gjort de sidste 27 år med stor succes.

Vi plejer at få det til at passe med den første uge af sommerferien for de store børn og i weekenden inden skolerne starter igen i august for de små.
Vi bruger vores egne haller, Stadionhal 1 samt Schneekloth hallen.

Der er altid plads til dem der gerne vil lære noget mere om håndbold og få det helt ind under huden. Men der er alligevel begrænset plads. Så skynd dig at melde dig til. Det plejer at være en kæmpe succes så vent ikke for længe med tilmeldingen.

Deltager gebyr er 850,00 kr. for de store og 650,00 kr. for de små.
Hver deltager får et sæt træningstøj (shorts er ikke inkl. i den lille Håndboldskole), bold og en drikkedunk som er inkluderet i deltager gebyret. 

Ved man ikke hvad årgang man høre til, så vælg den nærmeste årgang på tilmeldingen. Vi skal nok finde ud af hvor man hører til. Det kan altid ændres, så barnet kommer på det rigtige hold. 

JEG HAR HELT VILD LYST TIL AT HJÆLPE

Jaaah, det ville være fedt! Har du lyst til at give en hånd med på håndboldskolen, byder vi dig velkommen med åbne arme. 

Tag fat i Conny Christensen med det samme ved at ringe på telefon 20784753 eller på mail formand@brondbyhk.dk

Er man i det mindste tvivl om noget, så kontakt Conny med det samme, så skal der nok komme hjælp.