U8 Piger og Drenge

Hvis man er 7 eller 8 år, skal man starte som U8. Vi træner drenge og piger sammen, leger med bolden, lærer spillet at kende og tager ud til stævner i løbet af året. Vi træner hver lørdag i Stadion Hal 1 fra kl. 9.00-11:00. Trænerne vurderer, om der skal spilles på stor eller lille bane, når vi er til stævner, afhængigt af, hvor gode vi er. Vi har allerede været til stævne og prøvet kræfter med rigtige kampe – og det er vi gode til! Kom og vær med, vi kan sagtens være flere.

Vi lægger meget vægt på, at det tekniske kommer på plads allerede som U8, men også at vi går hjem fra træning med sved på panden og et smil om munden, og glæder os til næste træning. Vi lægger også vægt på, at vores forældregruppe bakker op om holdet, og vi har allerede nydt godt af denne opbakning i forbindelse med de stævner vi har været til.

Da vi pt er en stor gruppe spillere på vores U8 hold, har vi valgt at få hjælp fra U14 Pige, der gerne vil prøve trænerhvervet af. Ungtrænerne gør det muligt at vi kan få vores U8 børn delt op i mindre grupper, så der kan være fokus på den enkelte spiller.

Hilsen Træner Mia Larsen, Ungtæner Sasja og holdleder Rasmus

Træningstider og sted

Lørdag

Kl. 09:00 – 11:00
Sted: Stadionhal 1
Z

Alder: årgang 10-11

Pris: Kr. 350,- per halve år

Mia Larsen

Mia Larsen

Træner

Telefon: 26821838
mia.larsen@brondbyhk.dk
Rasmus Holm

Rasmus Holm

Træner

Telefon: 29801574

Sasja Jacobsen Larsen

Sasja Jacobsen Larsen

Ungtræner

Mail til Team U8 Piger og Drenge

teamu8pigedrenge@brondbyhk.dk