U9 Piger og Drenge

Hvis man er 7- 9 år, skal man starte som U9. Vi træner drenge og piger sammen, leger med bolden, lærer spillet at kende og tager ud til stævner i løbet af året. Vi træner hver lørdag i Schneekloth hallen fra kl. ca. 10:00-12:00. Da vi er blevet et U9 hold, skal der spilles på kortbane efter de nye regler. Vi har allerede været til stævne og prøvet kræfter med rigtige kampe – og det er vi gode til! Kom og vær med, vi kan sagtens være flere.

Vi lægger meget vægt på, at det tekniske kommer på plads allerede som U9, men også at vi går hjem fra træning med sved på panden og et smil om munden, og glæder os til næste træning. Vi lægger også vægt på, at vores forældregruppe bakker op om holdet, og vi har allerede nydt godt af denne opbakning i forbindelse med de stævner vi har været til.

Da vi pt er en stor gruppe spillere på vores U9 hold, har vi valgt at få hjælp fra U15 Pigerne, der gerne vil prøve trænerhvervet af. Ungtrænerne gør det muligt at vi kan få vores børn delt op i mindre grupper, så der kan være fokus på den enkelte spiller.

Hilsen Træner Mia Larsen, træner René Cagara, Ungtræner Selina, Fie og Cecilie og holdleder Martin Marklund 

Træningstider og sted

Lørdag

Kl. 10:00 – 12:00
Sted: Schneekloth hallen, Brøndby Møllevej 2 (bag SOSU-skolen)

Z

Alder: årgang 10-11

Pris: Kr. 350,- per halve år

Mia Larsen

Mia Larsen

Træner

Telefon: 26821838
mia.larsen@brondbyhk.dk
René Cagara Lehmann Jensen

René Cagara Lehmann Jensen

Træner

Mail til Team U9 Piger og Drenge

teamu8pigedrenge@brondbyhk.dk