U9 Piger og Drenge

Hvis man er 7- 9 år, skal man starte som U9. Vi træner drenge og piger sammen, leger med bolden, lærer spillet at kende og tager ud til stævner i løbet af året. Vi træner hver lørdag i Schneekloth hallen fra kl. ca. 10:00-12:00. Da vi er blevet et U9 hold, skal der spilles på kortbane efter de nye regler. Vi har allerede været til stævne og prøvet kræfter med rigtige kampe – og det er vi gode til! Kom og vær med, vi kan sagtens være flere.

Vi lægger meget vægt på, at det tekniske kommer på plads allerede som U9, men også at vi går hjem fra træning med sved på panden og et smil om munden, og glæder os til næste træning. Vi lægger også vægt på, at vores forældregruppe bakker op om holdet, og vi har allerede nydt godt af denne opbakning i forbindelse med de stævner vi har været til.

I den nye sæson kommer vi til at mangle nogle ungtrænere, så hvis man kender nogen der kunne have lyst til at prøve det af, så hiv fat i en af os og hør mere. Ungtrænerne gør det muligt at vi kan få vores børn delt op i mindre grupper, så der kan være fokus på den enkelte spiller.

Hilsen Træner Mia Larsen, Træner René Cagara, Træner Flemming Nielsen 

Træningstider og sted

Lørdag

Kl. 10:00 – 12:00
Sted: Schneekloth hallen, Brøndby Møllevej 2 (bag SOSU-skolen)

Alder: årgang 11-12

Pris: Kr. 350,- per halve år

Mia Larsen

Mia Larsen

Træner

Telefon: 26821838
mia.larsen@brondbyhk.dk
René Cagara Lehmann Jensen

René Cagara Lehmann Jensen

Træner

Flemming Nielsen

Flemming Nielsen

Træner

Mail til Team U9 Piger og Drenge

teamu8pigedrenge@brondbyhk.dk