U-15 Pige

TRÆNINGSOPSTART:

Turneringen er i gang, og nye spillere er meget velkomne.

Husk altid drikkedunk til træning, og evt. en banan eller rugbrødsmad til halvvejs i træningen, så I har energi til det hele.

Husk at spise og drikke ordentligt (og nok..) op til træningen og i løbet af dagen. Husk at spise god aftensmad både dagen før træning og efter træning, så I hurtigt får god energi og så god restitution som muligt.

Vi kan sagtens bruge flere spillere, både i årgang 2004 og 2005, samt til alle positioner på banen, så kom og prøv at være med. Vi har altid tid til et smil samtidigt med, at vi går til den til træning og kamp.

Vi har forståelse for, at skole og lektier, måske også fritidsjob, skal passes, så hvis du vil kombinere det med håndbolden, så skal du spille hos os. Hvis du synes, at 3 x træning om ugen er meget, så tal med trænerne for at finde en løsning, så du bevarer lysten til håndbold – det er nemlig det vigtigste. Hvis du har skader, så tal med trænerne, så du kan få den rette træning og blive klar igen.

Vi forventer af vores spillere og forældre, at der er en god tone i truppen, og at man behandler hinanden ordentligt. Bad efter kampe er obligatorisk.

Træningstider og sted

Mandag

Kl. 18:15-20:00

Sted: Stadionhal 1

Tag altid løbesko og en ekstra t-shirt i tasken.

Tirsdag

Kl. 16:00-18:00

Sted: Schneekloth hallen

Tag altid løbesko og en ekstra t-shirt i tasken.

Torsdag

Kl. 16:00 – 19:00
Sted: Stadion hal 1

Tag altid løbesko og en ekstra t-shirt med i tasken.

Z

Alder: årgang 04 - 05

Pris: Kr. 800,- per halve år

René Hemmingsen

Træner

Mail: rene.hemmingsen@hotmail.com

Mobil: 42782154

Jannie Johansen

Ass.Træner

Mail til Team U15 Piger

teamu14pige@brondbyhk.dk

Sæsonens sponsor for U-15 piger