U-14 Pige

TRÆNINGSOPSTART:

Træningen og vinterturneringen er i gang, og nye spillere er meget velkomne. 

Husk altid drikkedunk til træning, og evt. en banan eller rugbrødsmad til halvvejs i træningen, så I har energi til det hele. Der er indlagt pause i torsdags-træningen, så I kan tanke energi.

Husk at spise og drikke ordentligt (og nok..) op til træningen og i løbet af dagen. Husk at spise god aftensmad både dagen før træning og efter træning, så I hurtigt får god energi og så god restitution som muligt.

Vi har i denne sæson en stærk stamme af årgang 03, som vi tænker skal spille i 1.division før jul.

Alle spillere kommer til niveau-stævne i september, så vi kan tilmelde korrekt til Vinterturneringen.

Vi kan sagtens bruge flere spillere, både i årgang 2003 og 2004, samt til alle positioner på banen, så kom og prøv at være med.. Vi har altid tid til et smil samtidigt med, at vi går til den til træning og kamp.

Vi har forståelse for, at skole og lektier, måske også fritidsjob, skal passes, så hvis du vil kombinere det med håndbolden, så skal du spille hos os. Hvis du synes, at 3 x træning om ugen er meget, så tal med trænerne for at finde en løsning, så du bevarer lysten til håndbold – det er nemlig det vigtigste.Hvis du har skader, så tal med trænerne, så du kan få den rette træning og blive klar igen.

Vi forventer af vores spillere og forældre, at der er en god tone i truppen, og at man behandler hinanden ordentligt. Vi er i gang med at nedsætte et “Social-udvalg” i forældre-gruppen, idet der er fællesspisning 1 x om måneden efter træning. Pt. er Mette (Viktoria) valgt. Bad efter kampe er obligatorisk.

Træningstider og sted

Mandag

Kl. 18:00 – 20:00
Sted: Stadionhal 1

Tag altid løbesko / tøj med + en mørk, rød og en hvid t-shirt med (dvs. 3 t-shirts i alt i tasken)

Tirsdag

Kl. 16:00 – 18:00
Sted:Stadionhal 1

Tag altid løbesko / tøj med + en mørk, rød og en hvid t-shirt med (dvs. 3 t-shirts i alt i tasken)

Z

Alder: årgang 04 - 05

Pris: Kr. 800,- per halve år

1. september og 1. februar

Helene Cagara Bækgaard

Helene Cagara Bækgaard

Administrator

Mail til Team U14 Piger

teamu14pige@brondbyhk.dk

Sæsonens sponsor for U-14 piger