U-14 Drenge

U14 Drenge i sæsonen 2017/18:

I denne sæson har vi desværre ingen U14-drenge. 

Til næste sæson (18/19) har vi dygtige oprykkere fra vores nuværende U12-drenge, som kommer til at danne U14-drengeholdet hos os. En stor del af drengene har søgt optagelse på Brøndbyvester Skoles Idræts-håndboldlinje. De spiller pt. i A-rækken (og fører..)

Vi kan sagtens bruge flere U12-drengespillere, både uøvede og øvede. Hvis du spiller allerede, men har lyst til at være med på et hold, der giver den max. gas hver gang til både træning og kamp, som deltager i alle sociale arrangenter og træningsstævner i klubben, som sætter håndboldspillet højt, og hvor der er god mulighed for rigelig spilletid, så kom og vær med hos os.

Vi går op i at have et godt fællesskab på tværs af holdene, både med de andre hold i klubben og internt, hvis vi bliver så mange, at vi får både et 1.- og 2. hold. Træningen er ikke opdelt i hold, for vi lægger vægt på, at alle vores spillere lærer det samme.

Er du uøvet, skal vi nok hurtigt lære dig at spille håndbold, hvis du har viljen i hjertet og er villig til at få sved på panden.

Vi træner i Schneekloth-hallen og Stadionhal 1 i Brøndbyvester.

Interesserede bedes rette henvendelse til vores U12D-træner Michael Thorsøe på tlf.nr. 2125 7288.

 

Hilsen Brøndby Håndbold Klub

Træningstider og sted
Z

Alder: årgang 02 - 03

Pris: Kr. 800,- per halve år

Conny Christensen

Conny Christensen

Admin

Telefon: 20784753

Mail til Team U14 Drenge

teamu14drenge@brondbyhk.dk