U-11 Pige

Når man er 10-11 år, skal man gå på U11. De piger som er der  elsker at spille håndbold og lære noget nyt. De giver den gas til træningen og har det sjovt. Samtidig med at de også lære noget.

Når de tager afsted til stævner og kampe er det vigtigste for dem at have  det sjovt og hyggeligt.

Igennem sæsonen arbejder pigerne på, at de skal udvikle sig socialt og håndboldmæssigt.

Der er en god forældregruppe, der støtter og bakker pigerne op samt hjælper med forskellige opgaver, der opstår i løbet af sæsonen. Der opfordres til deltagelse i sociale arrangementer, at der heppes og ikke coaches fra sidelinjen – og der er en løbende dialog forældre og trænere imellem.

Træning
Det er vigtigt, at pigerne er klar til at gå igang med at træne til tiden!
Dvs. når træningstiden begynder, så står man omklædt i hallen, man har fået noget af spise hjemmefra, der er vand i drikkedunken, smykkerne er fjernet eller tapet til, snørebåndene er bundet, håret er sat og man har tisset af. Man skal have lyst til at træne og hygge sig med sine holdkammerater. Er man uoplagt og har man ikke lyst til at træne, er det bedre at blive hjemme.

Hvis man ikke kan komme til træning, skal der meldes afbud. Helst i så god tid som muligt.

Når pigerne træner i Schneekloth og Stadionhallen – er der lukkede døre. Man er meget velkommen til at sidde i vores café område eller lave noget helt andet. I Tutten ( Schneekloth ) er der mulighed for at lave sig en kande kaffe hvis man ønsker det. Døren til hallen vil stå åben, hvis der ønskes tilskuere. Der vil oftest blive åbnet den sidste halve time. 

Nye spillere er altid velkomne! Det eneste, der skal bruges er rene gummisko, shorts, t-shirt og en drikkedunk. Kontakt endelig én af trænerne, hvis der er spørgsmål – og mød gerne op fem minutter før træningens start, så vi lige kan hilse ordentligt på hinanden. Der tilbydes op til fire prøvetræninger før indmelding i klubben skal ske.

Træningstider og sted

Onsdag

Kl. 16:30 – 17:30
Sted: Schneeklothhallen

 

Lørdag

Kl. 10:30-13:30
Sted: Stadionhal 1

 

Z

Alder: årgang 09-10

Pris: Kr. 600,- per halve år

Tilde Forchhammer Rasmussen

Tilde Forchhammer Rasmussen

Træner

Telefon: 50 60 71 27

(Kun Onsdag)

Maja Andersen ( kun onsdag)

Maja Andersen ( kun onsdag)

Træner

Telefon: 22629499

 

Mille Høck Thomsen (Lørdag)

Mille Høck Thomsen (Lørdag)

Træner ( Kun Lørdag)

Mobil: 22574711

Frida Brix

Frida Brix

Træner

Mobil: 23206940

Mail til Team U10 Piger

teamu10pige@brondbyhk.dk