U-11 Pige

Vi er en flok piger fra årgang 2008-2009 som elsker at spille håndbold og lære noget nyt. Vi giver den gas til træningen og har det sjovt. Men vi skal også lære noget

Når vi er af sted til stævner og kampe er det vigtigt at vi har det sjovt og hyggeligt. Igennem sæsonen arbejder vi på, at pigerne skal udvikle sig socialt og håndboldmæssigt.

Vi har en god forældregruppe, der støtter og bakker pigerne op samt hjælper med forskellige opgaver, der opstår i løbet af sæsonen. Der opfordres til deltagelse i sociale arrangementer, at der heppes og ikke coaches fra sidelinjen – og der er en løbende dialog forældre og trænere imellem.

Træning
Det er vigtigt, at pigerne er klar til at gå igang med at træne til tiden!
Dvs. når træningstiden begynder, så står man omklædt i hallen, man har fået noget af spise hjemmefra, der er vand i drikkedunken, smykkerne er fjernet eller tapet til, snørebåndene er bundet, håret er sat og man har tisset af. Man skal have lyst til at træne og hygge sig med sine holdkammerater. Er man uoplagt og har man ikke lyst til at træne, er det bedre at blive hjemme.

Hvis man ikke kan komme til træning, skal der meldes afbud. Helst i så god tid som muligt.

Når pigerne træner i Schneekloth og Stadionhallen – er der lukket træning. Dvs. man sidder ikke på bænkene under pigernes træning. Døren til hallen vil stå åben, hvis der ønskes tilskuere. Der vil oftest blive åbnet den sidste halve time. I Tutten er der mulighed for at lave sig en kande kaffe hvis man ønsker det.

Nye spillere er altid velkomne! Det eneste, der skal bruges er rene gummisko, shorts, t-shirt og en drikkedunk. Kontakt endelig én af trænerne, hvis der er spørgsmål – og mød gerne op fem minutter før træningens start, så vi lige kan hilse ordentligt på hinanden. Der tilbydes op til fire prøvetræninger før indmelding i klubben skal ske.

Træningstider og sted

Onsdag

Kl. 16:30 – 18:00
Sted: Schneeklothhallen

Lørdag

Kl. 10:30 – 13:00
Sted: Stadionhal 1

Z

Alder: årgang 09-10

Pris: Kr. 600,- per halve år

Lisbet Wild

Lisbet Wild

Holdleder

Telefon: 60406628

Tilde Forchhammer Rasmussen

Tilde Forchhammer Rasmussen

Holdleder

Telefon: 50607127

Mail til Team U10 Piger

teamu10pige@brondbyhk.dk