www.brondbyhk.dk

U8 Piger og Drenge

U8 hjemmeside

U8 Piger og Drenge - fra 7-8 år

Hvis man er 7 eller 8 år, skal man starte som U8. Vi træner drenge og piger sammen, leger med bolden, lærer spillet at kende og tager ud til stævner i løbet af året. Vi træner hver lørdag i Stadion Hal 1 fra kl. 9.00-11:00. Trænerne vurderer, om der skal spilles på stor eller lille bane, når vi er til stævner, afhængigt af, hvor gode vi er. Vi har allerede været til stævne og prøvet kræfter med rigtige kampe - og det er vi gode til! Kom og vær med, vi kan sagtens være flere.

Vi lægger meget vægt på, at det tekniske kommer på plads allerede som U8, men også at vi går hjem fra træning med sved på panden og et smil om munden, og glæder os til næste træning. Vi lægger også vægt på, at vores forældregruppe bakker op om holdet, og vi har allerede nydt godt af denne opbakning i forbindelse med de stævner vi har været til.

Da vi pt er en stor gruppe spillere på vores U8 hold, har vi valgt at få hjælp fra U14 Pige spillere der gerne vil prøve trænerhvervet af.Ungtrænerne gør det muligt at vi kan få vores U8 børn delt op i mindre grupper, så der kan være fokus på den enkelte spiller.

Hilsen Træner Mia Larsen, Ungtæner Sasja og holdleder Rasmus

 Mia Larsen

Træner:

Mia Larsen

Mail: 

mia.larsen@brondbyhk.dk

Mobil:

2682 1838

 Rasmus Holm

 

Holdleder:

Rasmus Holm

Mail: rasmusholm.mail@gmail.com

Mobil:

2980 1574

 

Sasja Jacobsen

Ungtræner:

Sasja Jacobsen Larsen

 

 

Dag Fra Til Sted Bemærkninger
Hver lørdag 9.00 11.00

Stadion Hal 1

 

 

Træningstider

  

Hjælp til stævner/kampe:
Vi er altid på udkig efter forældre, der ønsker at hjælpe til, når U8 skal til stævner/kampe i weekenderne i vintersæsonen. Har du lyst til at bidrage til dette, så giv besked til Mia, som er U8-trænere. Forældre, der er interesserede i at hjælpe til med træningen, bedes kontakte Mia.

 

 

Brøndby Håndboldklub   •   Brøndby Stadion 8   •   Stadionhal 1   •   2605 Brøndby   •   Tlf.: (+45) 20 78 47 53   •   brondbyhk@brondbyhk.dk rolex replica ure