www.brondbyhk.dk

U-10 Piger

Sæson 2017/2018

 

billede_mangler.jpg


Træner

Lisbet Wiid                      
Mobil 6040 6628


 

 

                                                                              

Træningstider:

Dag Fra Til Sted  
Onsdag 16.30 18.00 Schneeklott-Hallen
Lørdag 11.00 13.00 Schneeklott-Hallen

 

I U10P-truppen skal pigerne kunne sammen på kryds og tværs af årgang. Mobning og anden upassende adfærd accepteres ikke. Pigerne skal føle sig trygge til træning og kamp - Og vi lærer pigerne, at man til håndbold passer på hinanden, hjælper og støtter hinanden.

Det er vigtigt, at vi har det sjovt og hyggeligt sammen til træning, og når vi er af sted til stævner og kampe. Men vi skal også lære noget - Og igennem sæsonen arbejder vi på, at pigerne skal udvikle sig socialt og håndboldmæssigt.

Vi har en god forældregruppe, der støtter og bakker pigerne op samt hjælper med forskellige opgaver, der opstår i løbet af sæsonen. Der opfordres til deltagelse i sociale arrangementer, at der heppes og ikke coaches fra sidelinjen - og til en løbende dialog forældre og trænere imellem.

Træning
Det er vigtigt, at pigerne er klar til at gå igang med at træne til tiden!
Dvs. når træningstiden begynder, så står man omklædt i hallen, man har fået noget af spise hjemmefra, der er vand i drikkedunken, smykkerne er fjernet eller tapet til, snørebåndene er bundet, håret er sat og man har tisset af. Man skal have lyst til at træne og hygge sig med sine holdkammerater. Er man uplagt og har man ikke lyst til at træne, er det bedre at blive hjemme.

Hvis man ikke kan komme til træning, skal der meldes afbud. Helst i så god tid som muligt.

Pårørende er meget velkomne til at overvære træningen, men fra cafeteriet, når vi træner i Stadionhallen. Dvs. man sidder ikke på bænkene under pigernes træning.

Når pigerne træner i Schneeklothhallen - er der lukket træning. Døren til hallen vil stå åben, hvis der ønskes tilskuere. Der vil oftest blive åbnet den sidste halve time. Tutten vil være åben, hvis man ønsker at holde sig i nærheden.

Nye spillere
Er altid velkomne! Det eneste, der skal bruges er rene gummisko, shorts, t-shirt og en drikkedunk. Kontakt endelig én af trænerne, hvis der er spørgsmål - og mød gerne op fem minutter før træningens start, så vi lige kan hilse ordentligt på hinanden. Der tilbydes op til fire prøvetræninger før indmelding i klubben skal ske.

 

 

 

 

 Brøndby Håndboldklub   •   Brøndby Stadion 8   •   Stadionhal 1   •   2605 Brøndby   •   Tlf.: (+45) 20 78 47 53   •   brondbyhk@brondbyhk.dk rolex replica ure