www.brondbyhk.dk

Kassereren & Kontingent

Kassereren
Kassereren har i samarbejde med bestyrelsen ansvaret for Brøndby Håndboldklubs udgifter og indtægter. Kassereren har følgende opgaver:

• Udarbejdelse af årsregnskab og budget til generalforsamlingen
  • Daglig bogføring og fakturering
  • Kontingent for aktive og passive medlemmer
  • Opdatering af pølselisten

Kontakt kasseren
Michelle Ljundstrøm
Mail: kasserer@brondbyhk.dk.

Bliv medlem!
Der er to former for medlemsskab i Brøndby Håndboldklub: aktivt medlemskab og passivt medlemskab. Aktivt medlemskab er for dig, som skal spille håndbold. Passivt medlemskab er for dig, som gerne vil støtte op omkring klubben.

Kontingentet opkræves for aktive og pasive medlemmer to gange om året i september og januar. Hvis du ikke betaler kontingent, kan du ikke deltage i træning eller kampe.

Kontingent betaling, indmeldelse, udmeldelse, vejledninger mv. klik her!

---------------------------

Hvorfor er det vigtigt at betale kontingent?
Klubbens største indtægtskilder er medlemskontingent og overskuddet fra pølsesalget på Brøndby Stadion. Derudover forsøger vi hvert år at tjene lidt ekstra ved at sælge fx skrabekalendere. Pengene skal bruges til bl.a. at betale for:

• Holdtilmelding til turneringer hos HRØ (Håndbold Region Øst) og DHF (Dansk Håndbold Forbund)
  • Træningsudstyr: bolde, harpiks, kegler, overtrækstrøjer mv.
  • Spiller tøj
  • Refusion af trænernes udgifter; telefon, kørsel, tøjvask etc.
  • Uddannelse af ungdomstrænere

Du betaler kontingent i september (for september til og med december) og i januar (for januar til og med april). Læs mere om vores pølsesalg, og hvordan du kan optjene point, som du kan bruge til at betale fx kontingent med her.

Kontingentsatser
Seniorer årligt DKK 1.700
Senior 3+4 årligt DKK 1.300
Oldies årligt DKK 1.300