www.brondbyhk.dk

Muttibold - Håndboldfitness

Er du en kvinde i din bedste alder, der kunne tænke sig, at prøve en omgang bold (i form af noget, der minder om håndbold) under trygge forhold og med plads til grin, tunge rumper, rustne svingearme, træben, lægkramper og Tena Lady Extra Plus. Så kom glad! De fleste af os har vildt godt styr på det i hovedet - men et eller andet sted derfra og ud i hænder og fødder, der stopper det. Men vi har det sjovt og vi hygger os.

  Vi er en gruppe kvinder, primært med tilknytning til BHK - flere af os er mødre, med børn, der spiller i klubben. Alle er dog mere end velkomne. Vi mødes hver mandag i Stadionhallen (rød hal) kl.18.15 - 20.00 til en omgang sjov, sved på panden og forsøg på boldspil.

  Træningen er lukket for tilskuere - Dog er paramedicinere og andre med førstehjælpskursus frisk in mente hjerteligt velkomne. Ved pasningsbehov kan bedre halvdele eller børn parkeres i Tutten.

  Ingen krav stilles, men man bør møde med et åbent sind og have lyst til nogle hyggelige og sjove timer sammen med andre, der enten ikke har spillet håndbold i flere årtier - eller aldrig har spillet.

Kontakt

Helene Cagara Bækgaard
Mail helene@cagara.dk
Mobil 22 62 03 43

Brøndby Håndboldklub   •   Brøndby Stadion 8   •   Stadionhal 1   •   2605 Brøndby   •   Tlf.: (+45) 20 78 47 53   •   brondbyhk@brondbyhk.dk rolex replica ure